Magic Bodyfashion Sexy Feet 208 98 15865 01
Magic Bodyfashion Sexy Feet 208 98 15865 02

MAGIC Bodyfashion Pies sexy

You earn 5 TopPoints for this item.

Also available in:

Sorry! This item has sold out and won't come back in stock :-(
Measurements

Este paquete contiene 4 tiras

TIP!

Show sizes in cm inch

Our size indication: Largo Ancho
One size 9.5 0.5
Description

Las correas de tus zapatos son adorables, pero pueden doler mucho. ¿O tal vez ya no? ¡Gracias a los Sexy Feet by MAGIC bodyfashion podrás ser tus zapatos favoritos sin dolor!

Tus zapatos no te dolerán después de un día de caminar nuevamente. ¡Pegue las correas de silicona en las correas de sus zapatos y verá que ya no sentirá pellizcos! Perfecto para el verano, ¡hola sandalias!

Reviews from our customers
Rating
nl
Top accessoires!

Top webshop!
Keep up the good work ;)
xxx

Rating
nl
Werkt goed!

Allemaal nuttige hulpmiddelen die werken voor mij, en keer op keer als ik een bestelling plaats, erbij koop.

Rating
nl
Curve-loving kleding!

Ik ben zo blij dat ik eindelijk kleding heb gevonden die mijn rondingen goed volgen. Ik ben 1.68 m en gezegend met een grote cupmaat F, maar een maat 38/40 taille wat maakt dat de meeste kleding of te groot of te klein is. Deze kleding geeft vorm aan mijn rondingen op de juiste manier. Ik voel me mooi en elegant met deze kleding vooral met de penciljurken! Ik ben al redelijk verslaafd geworden aan het winkelen via Topvintage! De maattabellen kloppen bijna altijd. Heel gemakkelijk.
Ik raad menig vriendin en collega met curves deze site aan!

Rating
nl
Joepie!

Wat fijn zeg, het voelt meteen een stuk aangenamer! Nu maar hopen dat als ik er wat langer mee loop, de strips tijdens het lopen ook goed blijven zitten, dan ben ik extra blij!

Rating
nl
Hot Summer

Ongelooflijk mooie kleuren het jurkje met magrietjes afgewerkt. Het is zacht rood maar ook wel soort roze. Prachtig. Sinds ik dit jurkje draag schijnt de zon

Recently admired...