Lovely Audrey Cream Pearl Choker Necklace

€51.95
4.9 23
23 Reviews | Write a review

Also available in:

50s Audrey Cream Pearl Bracelet
Unfortunately, this item is sold out completely and will not be back in stock again.
Measurements

with lobster closure.

TIP!

Show sizes in cm inch

Our size indication: Necklace length min-max
One size 33 - 40

With lobster closure, adjustable

Description

Lovely Jewelry! ~ The Audrey Cream Pearl Choker Necklace is a short necklace with classy pearls and subtle rhinestone detailing.

The necklace consists of 5 rows of small cream coloured glass pearls with an eyecatching round pendant that consists of flower shaped faux diamonds and medium glass pearls. Finished off with a handy lobsterlock closure and extension chain. This timeless classic is inspired by Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany's!

As seen in the Dutch magazine Vintage LIfestyle, German magazine Für Sie, on yenyangblog.wordpress.com, on thestylishconfessions.com and also seen on Dutch socialite Marijke Helwegen!

▾Read more
 • Free shipping within UK, NL, BE, DE, AT, FR & LU
  USA free shipping > € 99
  to all other countries free shipping on orders over € 250 
 • Mo - Fri ordered before 9 pm CET = same day shipping within the Netherlands, in all other countries before 3.30 pm CET
  Germany ordered before 12 am CET, delivery within 48 hours
 • Customized fit advice!
  Every item is measured and tried on
 • 30-Day return within receipt
  Money back if not satisfied!
 • Everything about return policy, international shipping fees
Care & Product details
 • Rhinestone
 • Silvertone base metal
 • Faux pearl
 • Nickelfree
 • Avoid contact with water/parfum/cleaning agent
Reviews from our customers
Are you also a proud owner of this item? Then share the love!
4.9 23
23 Reviews
Rating
4/5
nl
Super mooi, maar ...

Deze ketting is super mooi, maar ... helaas toch terug gedaan. De 4 dubbele parelrijen zijn eigenlijk net te kort om mooi rondom de hals te sluiten. Met het verleng-kettinkje zie je de bevestiging waar de parels aan zitten bijna op je schouders liggen. En het slotje is in je eentje niet dicht te krijgen ... Toch jammer, op het plaatje is-ie zo mooi!

Rating
4/5
nl
Woman in Love

De jurkjes zijn geweldig! De zwarte met kant is een klein beetje te groot, het top valt redelijk groot uit. Maar de bandjes met een steekje vast en t was opgelost. De Audrey choker is prachtig. Alleen een beetje kort om het mooi passend te hebben. Zou iets langer mogen zijn. Voor de rest top!! Weer snelle levering en zo mooi verpakt! Just love it!!

Rating
5/5
nl
Geluk vasthouden!

Hoe kun je geluk vasthouden? Gisteren werd een prachtige doos bezorgd, alleen de doos al was een feest. Als een cadeautje heb ik hem een uurtje op tafel laten staan voordat ik hem open maakte. Het voelde alsof ik jarig was. In de doos zaten allemaal mooi ingepakte pakjes.
Wat ben ik blij, dit gevoel van geluk wil ik vasthouden. Zo verzorgd, zo mooi!
Het jurkje zit prachtig. Ik ben klein (1.63 m) en vrij zwaar. Ik heb de jurk in maat 16 besteld, hij zit mooi. Wel is hij veel te lang, dus morgen even naar de kleermaker om hem 10 cm korter te laten maken.
Het onderjurkje (shape ware) zit prachtig. Mooi materiaal zit lekker strak en geeft je figuur een mooie lift.
Bij het bestellen van de panty's heb ik getwijfeld tussen 40 en 20 dernier. Deze panty's (40 dernier) zitten goed en zijn van een mooie kwaliteit maar ik ga toch ook nog de dunnere bestellen.
En dan de ketting: een plaatje. Ik was bang dat hij te klein zou zijn maar dat is niet het geval. Doordat er een ruim kettinkje aan zit is hij voor mij voldoende ruim.
Mijn weekend was top, wat fijn dat Topvintage er is.

Overigens had ik een week voor mijn bestelling via e-mail contact met de klantenservice en ik werd uitstekend geholpen. Dank jullie wel. Binnenkort bestel ik weer..........

Rating
5/5
nl
Prachtige ketting!

Ik ben dol op dit soort brede colliers met parels, en ik ben er erg blij mee. Door de ruime afstelmogelijkheid aan de achterzijde is hij gelukkig ook geschikt voor dames met een wat voluptueuzere hals zoals ik.

Wel sluit ik mij aan bij het commentaar op het kleine sluitinkje: wat een gepriegel! Zelfs voor mijn man.... ;-)

Rating
5/5
nl
Super mooie ketting

Alleen wie heeft dat slotje bedacht? Met lange nagels helemaal niet open te krijgen. Priegelding. :-)

Recently admired...
Shop Assistant