Urban Hippies 70s Hair Flowers Set in Raspberry

You earn 15 TopPoints for this item.
Sorry! This size has sold out and won't come back in stock :-(
Measurements

Show sizes in cm inch

Our size indication: Diameter
One size 8
Description

Say it with flowers! Wear them in your hair or pin them onto your outfit, the choice is yours with this versatile 70s Hair Flowers Set in Raspberry! This stunning chiffon flowers set in raspberry, teal and navy blue adds a little extra personality to your dress, jacket or hairdo. Opt for a colour that matches your vintage outfit or add a pop of colour to your little black dress. For style that blooms at every occasion, you can also add this flower to your bun or wear your hair down with a flower just behind your ear! ;-) Flower power!


 • Set of 3
 • Chiffon
 • Flat back
 • Small, silver toned crocodile clip
 • Nickel free
▾Read more
 • Free shipping within UK, NL, BE, DE, AT, FR & LU
  to all other countries free shipping on orders over € 250 
 • Mo - Fri ordered before 5 pm CET = same day shipping within the Netherlands, in all other countries before 3.30 pm CET
  Germany ordered before 12 am CET, delivery within 48 hours
 • Customized fit advice!
  Every item is measured and tried on
 • 30-Day return within receipt
  Money back if not satisfied!
 • Everything about return policy, international shipping fees
Care & Product details
 • Chiffon
 • Nickelfree
 • Silvertone base metal

Set of 3

 • Avoid contact with water/parfum/cleaning agent
Reviews from our customers
Rating
nl
Aanrader voor hairflower addicts
Ik ben een hairflower-verslaafde. Naast berets vind ik het de snelste en leukste manier om mijn haar een retro feel te geven, zeker omdat ik mijn haar veel los draag. Er is echter 1 specifiek probleem voor mij: ik heb Alopecia Androgenetica, dus dat betekent dat mijn haar langzaam uitdunt, steeds korter wordt, op sommige plekken al niet meer is en uiteindelijk helemaal niet meer terug komt op de meeste plaatsen.

Een van de gevolgen daarvan tussentijds is veel ernstige haarpijn en enorm breekbaar, fijn haar. Haarbloemen kunnen op zich al zwaar zijn, maar het grootste probleem is vaak de gebruikte clip of de zwaarte van de bloem. Hierdoor kan ik veel van de bloemen die ik koop na 1x dragen niet meer in omdat ze te pijnlijk zijn of haar meetrekken tijdens of na het dragen. Of ze zitten gewoon niet mooi omdat ze niet goed op heel fijn haar passen. Ik heb maar een paar bloemen die mij wel bevallen en de meeste moet ik zelfs uit het buitenland halen.

Al die punten die ik net heb genoemd zijn allemaal niet van toepassing op dit Hippie Trio en dus is mijn fijne lijstje weer wat langer. Dat betekent voor iemand met gewoon fijn haar al een enorme Jippie, maar ook vrouwen met dik haar zullen dit een prettige bloem vinden.

Hij blijft heel goed zitten en heeft een prettige, stevige clip die nergens irriteert en die weinig haar nodig heeft om te blijven hangen. Er zit niet nog een broche clip op of ander onnodig materiaal zodat de bloem dicht op je haar zit ipv uitsteekt op de foute manier. De bloemen zelf zijn echt van goede kwaliteit. Mooi chiffon en de kleuren zijn prachtig. Ik kon gewoon niet geloven dat ik er 3 (!) krijg voor die prijs en het waren er grappig genoeg 3 in kleuren die altijd moeilijk te vinden zijn en zeker in een goede sterke tint. Deze passen in ieder geval perfect bij een deel van mijn winterkleding...mis eigenlijk alleen burgundy, zwart en paars en ik zou volledig gesetteld zijn...en lipstickrood uiteraard (Dear creators, please make a wine, purple and black (or lipstick red) trio!)

In degene die ik kocht -volgens mij noemen ze die de berry - krijg je een volle bosgroene kleur, een stevige navy en een warme magenta-berry in een niet zo vaak voorkomende bloemensoort. De drie bloemen worden geleverd aan een rond beprint karton waar je ze in kunt schuiven met hun clip, binnenin een ronde plastic doos. Zo kun je ze mooi bij elkaar houden of in een mand doen zonder dat ze beschadigen.

Elke bloem heeft een erg fijne afmeting die goed opvalt, zonder heel groot te zijn. Ideaal voor naast je oor met los haar, maar ook als je haar opgestoken/vast is.

Ik heb een van de hairflowers (de groene) al in een foto op instagram gezet (ik liet een true vintage 50s ketting uit de UK zien op de foto, maar heb de bloemen speciaal genoemd). De creators zagen dit en bedankten me speciaal voor de aankoop hier op TV. Ik ben benieuwd waar ze verder nog mee komen, want ik houd ze nu in de gaten! Aanrader!
Recently admired...
Chat