Erstwilder 60s She's So Foxy Brooch in White

You earn 29 TopPoints for this item.
Sorry! This size has sold out and won't come back in stock :-(
Measurements

Show sizes in cm inch

Our size indication: Length Width
One size 6.5 5.5
Description

This 60s She's So Foxy Brooch in White is too cute!

Simply a swish and a flick of that lustrous tail and all the other foxes come a running without fail! ;-) This cutie is handmade and hand painted and made from several layers of resin. Maybe it'll work for you too!

 

 • Handmade
 • Silver toned pin closure
 • The featured top is not available in our shop
▾Read more
 • Free shipping within UK, NL, BE, DE, AT, FR & LU
  to all other countries free shipping on orders over € 250 
 • Mo - Fri ordered before 5 pm CET = same day shipping within the Netherlands, in all other countries before 3.30 pm CET
  Germany ordered before 12 am CET, delivery within 48 hours
 • Customized fit advice!
  Every item is measured and tried on
 • 30-Day return within receipt
  Money back if not satisfied!
 • Everything about return policy, international shipping fees
Care & Product details
 • Hars
 • Avoid contact with water/parfum/cleaning agent
Reviews from our customers
Rating
nl
Zoals altijd prachtig
Supermooie spullen besteld. De broche is echt mooi van kwaliteit. Trui heeft een mooie boat neck.
Rating
nl
Weer blij <3
De Vixen topjes zijn mooi gemaakt maar verschillen per kleur enorm wat maat betreft (beide besteld in M)! De witte is van een dikkere stof gemaakt, vermoedelijk om doorschijnen tegen te gaan, maar daardoor zit hij een stuk strakker dan de burgundy versie. De witte was me daardoor dan ook te klein (en leek eigenlijk aan de achterkant nog steeds een beetje door te schijnen), dus die heb ik teruggestuurd; de burgundy is van een lichter vallende stof, iets dunner en ruimer, en staat daardoor beter. Wel synthetisch, maar zit erg comfortabel en is heel mooi van kleur :)

De Vintage Chic magenta top is van mooi materiaal, en de kleur is fantastisch, maar helaas is het niet mijn model. Plus, doordat de stof wat aan de dikke kant is, is het eigenlijk onmogelijk om een mooie en goed blijvende strik te maken. Die is dus ook retour.

Beide grijze rokken zijn teruggegaan, helaas... De Banned rok stond me qua model niet zo mooi, en bij de geruite Vixen rok had ik het idee dat de onderkant ongelijk gesneden was (overigens wel een mooie lichte stof met een leuk riempje). De Bunny bloemenrok daarentegen is heel mooi - Bunny swing rokken zijn altijd erg leuk, mooie printjes en heel betaalbaar, en perfect met een petticoat eronder... Het kreukelt wel redelijk snel want 100% katoen, maar daar stoor ik me niet zo aan (gewoon af en toe een beetje strijken, haha).

De Foxy broche is geweldig; zoals altijd met Erstwilder heel mooi gemaakt, en deze is ook nog iets dunner en daardoor minder zwaar aan je kleren. Erg stylish en classy ;)

Een paar mindere keuzes ertussen dit keer, maar onder de streep weer heel tevreden. En m'n wishlist staat alweer vol dus ja... :P
Rating
de
Liebe auf den ersten Blick!

Ich war schon verliebt als ich nur das Bild gesehen hatte. Und jetzt nach dem auspacken bin ich gleich noch mehr verliebt gewesen. Die Brosche ist ein Traum.

Rating
nl
Topvintage!!!
Wat heb ik weer prachtige kleding bij jullie gekocht. Heb haast geen andere kleding dan topvintage! Alles is prachtig en past perfect op maat.groetjes Roos
Recently admired...
Chat