TopVintage Boutique Collection 50s Stella Lacquer Bow Bag in Black

You earn 35 TopPoints for this item.
Sorry! This item has sold out and won't come back in stock :-(
Measurements

Show sizes in cm inch

Our size indication: Height Width Depth Strap
One size 14 30 5 132

This bag is measured without handle. 

Description

This superb 50s Stella Lacquer Bow Bag in Black is the latest member of our own designed Boutique Collection and naturally exclusively available at TopVintage!

Isn't this just the perfect bag?! A vintage look, lacquer (we don't have to explain anymore right? L-O-V-E!), a super cute bow, a detachable strap and enough space for your phone, wallet, keys and make-up. Fully lined with shiny sateen featuring a black-white zebra print. Sigh... Need we say more? 

Watch the video in which this style is shown by our model Vanessa Frankenstein!

As seen in Belgian magazine 'Het Nieuwsblad' and in Dutch magazine Vriendin!

▾Read more
 • Free shipping within UK, NL, BE, DE, AT, FR & LU
  to all other countries free shipping on orders over € 250 
 • Mo - Fri ordered before 5 pm CET = same day shipping within the Netherlands, in all other countries before 3.30 pm CET
  Germany ordered before 12 am CET, delivery within 48 hours
 • Customized fit advice!
  Every item is measured and tried on
 • 30-Day return within receipt
  Money back if not satisfied!
 • Everything about return policy, international shipping fees
Care & Product details
 • Goldtone base metal
 • Patent
 • Sateen
Reviews from our customers
Rating
nl
LEUK..... maar

Leuk kennis te maken met jullie site! Toffe artikeltjes aangekocht! Stralen net dat tikkeltje meer uit... maar van bepaalde wat minder content van de kwaliteit. De sjaal is ooo zo broos en het zwarte taske viel al tegen bij het vertrek naar mijn feest want die houdt niet dicht en het zwarte armbandje haalde het einde niet, stuk... Daarentegen werd ik beboft met de leuke oorbellen en het hanghorlogeke....

Beste Annick, wat vervelend dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de sjaal en dat de tas en het armbandje niet in orde waren. Ik neem vandaag nog contact met je op en zal voor een oplossing zorgen! Excuses voor het ongemak!
Met vriendelijke groet,
Alexandra
Klantenservice

 

Rating
nl
Amazing dresses..

Lieve topVintage, dit jurkje heb ik voor een zeer speciale gelegenheid besteld. Gekozen voor de uitvaart van mijn allerliefste man. Een zeer verdrietige gelegenheid, maar met een speciale waarde. Samen met mijn allerliefste man, heb ik de gehele uitvaart geregeld en alles naar zijn wensen kunnen realiseren. Een paar weken voor hij overleed heb ik hem dit jurkje laten zien en gevraagd of hij het mooi vond, waarop hij zei:"Dit is mooi en stijlvol, echt een "Annie-jurkje".
Met deze woorden van hem in mijn gedachten heb ik het jurkje besteld en compleet gemaakt met de schoentjes en het tasje...
Voor mijn allerliefste die ik vaarwel heb moeten zeggen kon ik, dankzij jullie snelle levering, stijlvol en waardig voor de dag van zijn uitvaart verschijnen... in mijn "topVintage Annie-jurkje"
Dankbaar dat ik het jurkje kon dragen die hij nog heeft kunnen zien vóór hij mij vaarwel heeft gezegd. Dank jullie wel, fantastisch team!

Lieve Anja, we wensen je heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. We voelen ons vereerd dat we mochten bijdragen aan dit afscheid. X

Sandra
Teamleider Klantenservice

Rating
de
wow!

Super schöne Schuhe, top Qualität, passen und sind trotz Höhe sehr bequem. Eins a Service und es macht jedes mal wieder Spaß sein Päckchen aufzumachen :)

Rating
de

Bezauberndes kleid! Wunderschöner stoff, tolle qualität, sitzt super!
Die tasche ist auch bezaubernd, super süße optik und gute verarbeitung! Was will man mehr....gerne wieder!

Rating
nl
Love you topvintage

Ik ben weer helemaal in mijn nopjes. Superleuk kleedje. Schoenen passen perfect en schattige clutch. All eyes on me!

Recently admired...
Chat