Tamaris 40s Vintage T-Strap Pumps in Black

€49.95
4.9 50
50 Reviews | Write a review

Fit Advice & Size Guide

True to size, but not suited for a wide foot.

TIP!

Show sizes in cm inch

Our size indication: EU UK US Platform Heel
36 36 3.5 6 1 10
37 37 4 6.5 1 10
38 38 5 7.5 1 10.5
39 39 6 8.5 1 10.5
40 40 6.5 9 1 11
41 41 7 9.5 1 11

This is our own size guide: this shoe is measured ánd tried on by our TopVintage ladies. To avoid any confusion we didn't mention specific measurements. Check our size guide and our possibly mentioned TIP! for your perfect size!

Description

These 40s Vintage T-Strap Pumps are super elegant 1940s inspired pumps that you simply must-have!

Let your feet shine in these gorgeous pumps. Made from black "faux" leather with an elegant heel and a smart platform, so they are not as high as they seem to be! Comfy fit, so you won't get painful feet. Overall, a gorgeous pump that will complete any vintage outfit!

 • T-strap
 • Round shoe nose
 • Adjustable ankle strap
 • Silver toned buckle
 • Comfy insole
▾Read more
 • Free shipping within UK, NL, BE, DE, AT, FR & LU
  USA free shipping > € 99
  to all other countries free shipping on orders over € 250 
 • Mo - Fri ordered before 9 pm CET = same day shipping within the Netherlands, in all other countries before 3.30 pm CET
  Germany ordered before 12 am CET, delivery within 48 hours
 • Customized fit advice!
  Every item is measured and tried on
 • 30-Day return within receipt
  Money back if not satisfied!
 • Everything about return policy, international shipping fees
Care & Product details
 • Vegan leather
 • Synthetic sole
Reviews from our customers
Are you also a proud owner of this item? Then share the love!
4.9
50 Reviews
Rating
5/5
nl
Super vrouwelijke elegante schoentjes!!
Nooit gedacht dat ik er op zou kunnen lopen! Ik loop niet vaak op hakken en al helemaal niet op naaldhakken maar op deze schoentjes liep ik zo weg.
Wel zijn ze vrij smal. Ik denk dat ik ze heel iets op laat rekken bij de schoenmaker. Verder zijn ze perfect en ik krijg er veel complimentjes over!
Rating
5/5
nl
Fantastyczne
Rating
5/5
nl
Top!
Schoenen zijn top, maar wat misschien nog leuker is, is de snelle levering ( binnen 24u had ik ze in huis), de leuke verpakking èn het kleine extraatje in de doos. Ik ben fan, en heb al een hoop leuke dingen gezien die ik nog ga bestellen!
Rating
5/5
nl
Geweldig

Alles zit zo prachtig om het lijf super vrouwelijk mooie pasvorm en de service is snel en klantvriendelijk ,een mooie overzichtelijke website .
Helemaal blij met alle bestellingen. Op de witte petticoat na want die geeft pluisjes op je panty. De blauwe was een luxere variant echt veel beter . Tip: ga voor de iets duurdere petticoat zo veel meer plezier van zit lekker en is super zacht voor je huid en panty. De jas zit als gegoten en is lekker warm ,ook helemaal geweldig is dat er in de rok zakken zitten en de jurken licht elastisch zijn. Ik geef deze website een dikke 10.

Rating
5/5
nl
blits

Ik heb op de bruiloft echt de hele dag op die schoenen gelopen. Nooit gedacht dat ik het kon. Maar ze stonden zo sexy en met dat bandje blijven ze goed zitten. Jurk ook prachtig alleen de rits is het laatste stukje erg stug kreeg het moeilijk dicht.

Recently admired...
Shop Assistant